Így jelentkezz a Gábor Dénes Főiskolára

Ha eddig nem tetted, augusztus 05-ig jelentkezhetsz!


A jelenlegi, augusztus 05-ig  tartó Pótfelvételi eljárásban mindenki jelentkezhet a Gábor Dénes Főiskolára. Lehetsz magyar, vagy uniós tagország állampolgára a rendszer képes kezelni a külföldi végzettségeket és érettségiket, vagy azzal egyenértékű vizsgákat is. Ha korábban használtad már a felvi.hu-t, akkor keresd meg regisztrációdat, mert nem kell új profilt nyitnod, leporolhatod akár több éves adataidat is, ilyenkor mindent nézz át alaposan, legyen minden friss és valódi.

Ajánljuk, hogy a rendszert használd ügyfélkapuval, így gyorsan hitelesítheted adataidat a jelentkezés végén. 

A felvételi ponthatárokhoz kötött. Hozzánk, a BSc és BProf alapképzésekre 280 pont a szükséges minimum. Az érettségid kora sem számít, néhány kivételtől eltekintve a tantárgyak megfeleltethetők akár 20 évre visszamenőleg is, ehhez egy takaros kis táblázat ad segítséget. Arra az esetre, ha mégsem jönne össze a 280 pontos minimum, válaszd a felsőoktatási szakképzéseinket, mert így 240 ponttal is bekerülhetsz a Gábor Dénes Főiskolára.

Ha külföldről jelentkezel a Gábor Dénes Főiskola távoktatásos képzéseire, csak akkor esel külön kategóriába, ha külföldön szerzett végzettségedet szeretnéd beszámíttatni. Persze ez sem kizáró ok, egyszerűen csak a beszámítási eljárás máshogy történik. Magyarországon teljesített tanulmányokkal és itthon szerzett érettségivel teljesen mindegy, hogy a világ melyik pontjáról jelentkezel képzéseinkre.

A jelentkezési eljárás díjmentes. Ha nincs ügyfélkapud és ezért postán küldöd be a papírokat, akkor bélyegre és elsőbbségi felárra azért számíts.

Hasznos linkek: