Dokumentumok csatolása

7. Töltsd fel tanulmányi eredményeidet az E-Felvételibe!

Ha minden adatot felvittél, minden eredményedet megadtad és minden többletpontodat beírtad, akkor kezdj hozzá a szkenneléshez. Ehhez nincs feltétlenül szükséged lapolvasóra, egy jobb minőségű kamerás mobil is megteszi. A legújabb Android és iOS rendszerekben már a kamera app-ba építették a szkennelő módot, de a szoftverboltokban is találsz teljesen ingyenes, jó megoldásokat. Ha választanod kell, mi a Microsoft Office Lens (Play Store - App Store) alkalmazását ajánljuk, amellyel könnyen készíthetsz digitális másolatot dokumentumaidról. Ha végeztél, másold fel őket arra a számítógépre, amelyről az E-felvételi rendszert használod.

Navigáció az E-felvételihez a felvi.hu-n.

Itt láthatod, a korábban hivatkozott tanulmányi és érettségi eredményeidhez, valamint a többletpontjaid megállapításához szükséges fájlok helyét. Nálad lehet szükség más feltöltésekre is, mi csak Példa Pál nevében töltöttük ki a jelentkezést.

 

Kattints a "Feltöltés" oszlopban található ikonokra és töltsd fel a hiányzó dokumentumokat. A kattintás után kinyíló fájl-feltöltőben, a megszokott módon, a "Tallózás" gombbal választhatsz ki fájlokat a számítógépedről. Figyelj, mert a kiválasztott fájlt még külön fel is kell tölteni a "Feltöltés"-t megnyomva.

 

Navigáció az E-felvételihez a felvi.hu-n.

A fájlfeltöltés menetét többször meg kell ismételni, minden kért dokumentum másolatát fel kell tölteni az E-felvételibe.

 

Ha ügyfélkapu helyett végül mégis postán küldöd el a jelentkezési dokumentumaidat, akkor a feladandó lapok mellé ne felejtsd el csatolni az itt kért iratok fénymásolatát.