Ellenőrzés és hitelesítés

5. Töltsd fel tanulmányi eredményeidet az E-Felvételibe!

A sikeres jelentkezés utolsó lépése az E-felvételiben az eddig felvitt adatok és dokumentumok ellenőrzése és hitelesítése. A rendszer hibaüzenetként listázza az olyan mezőket, ahol valami nem stimmel. Ezeket az adatokat visszalépéssel, vagy a fejlécen keresztül, az E-felvételi menüjét használva javíthatod ki.

Navigáció az E-felvételihez a felvi.hu-n.

Az E-felvételi menüjéből az "Ellenőrzés és hitelesítés" pontot választva lehet elindítani az adatok ellenőrzését.

 

 

 

Ha hiba nélkül lefutott az ellenőrzés, az adatok hitelesítése és beküldése marad már csak hátra. Amennyiben korábban nem az ügyfélkapus ügyintézést választottad, akkor az egyszerű online hitelesítés helyett most ki kell nyomtatnod és alá kell írnod az adatlapjaidat, majd mellékelve a szükséges dokumentum fénymásolatokat, postára kell adnod az egészet ide: Oktatási Hivatal, 1443 Budapest, Pf. 220.

 

Navigáció az E-felvételihez a felvi.hu-n.

Az adatok hitelesítésénél nekünk már csak az ügyfélkapus megoldást kínálta fel az E-felvételi.

 

Navigáció az E-felvételihez a felvi.hu-n.

A felvi.hu kérni fogja, hogy lépj be az ügyfélkapudon keresztül. Belépés után az adataid átkerülnek hitelesítésre a magyarorszag.hu-ra.

 

 

Ezzel a lépéssel be is fejezted a jelentkezést.  Így, leghamarabb akkor tudjuk veled felvenni a kapcsolatot, hogy a beiratkozásodról és a tanév kezdéséről egyeztessünk, amikor megtörtént a ponthatárok kihírdetése. Persze, addig is, ha bármilyen ügyben lehetünk a segítségedre, ne habozz, kérdezz minket a felvételiről.