Jelentkezés után jöhetnek a kedvezmények

Kreditbeszámítási kérésedet, a felvételi eljárás után küldd be nekünk, ez arra jó, hogy időt és pénzt spóroljunk neked, hiszen nem kell újra megtanulnod és beszámolnod a korábban megszerzett, igazolható tudásodról.

Lehetőséget biztosítunk a rövidciklusú informatikai képzéseket sikeresen teljesített tanulóknak a dokumentumalapú kreditbeszámításra! Azt ajánljuk, hogy ilyen esetben feltétlenül vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy egyeztessünk a beszámítás részleteiről: info@gdf.hu.

Segítségedre leszünk akkor is, ha külföldről szeretnél távoktatási alapszakra járni. Vedd fel velünk a kapcsolatot, írd meg, hogy honnan járnál és milyen időközönként tudsz részt venni a személyes konzultációkon. Egyúttal beszéljünk arról is, hogy a vizsgaidőszakok beosztása (december-január és május-június) mennyire lehet koncentrálható számodra.

Persze, ha Magyarországon kell csúcsteljesítményt nyújtanod az élet bármely területén, akkor is számíthatsz ránk és rugalmas oktatási szolgáltatásainkra. Segítettünk már számos olimpikonnak, versenyzőnek, cégalapítónak, topmenedzsernek, édesanyának és édesapának, hogy a távoktatás modern kereteit felhasználva jussanak diplomához először és másodszor, vagy akár még többször.

Ha a 280 pontot nem éred el előzetes számításod alapján, akkor 240 pontig jelentkezhetsz felsőoktatási szakképzéseinkre, így az eredményes, 4 félévés képzés végén diplomát adó alapképzésbe is kezdhetsz, hiszen többletpontokra és kreditekre válthatod az okleveledet.